Vredesweek bij KADE40

Vredesweek bij KADE40
Het thema van de Vredesweek 2017 (16 t/m 24 september) is 'Kracht van Verbeelding'. Een mooi thema om creatief mee aan de slag te gaan. Daarom organiseert KADE40, i.s.m. St. Platform Ander Vlaardingen, een kunstproject waarbij (vluchtelingen)kinderen en jongeren een aantal workshops wordt aangeboden.

Workshops
Op maandag 18 september volgen enkele groepen van de Internationale Schakelkas|VOS en het Geuznencollege een aantal workshops bij KADE40. Onder begeleiding van een kunstenaar en/of vakdocent gaan zij aan de slag met het thema ‘de kracht van verbeelding’. Er zijn workshops schilderen, fotografie, spoken words, theater en keramiek. De gemaakte werken zullen vervolgens worden geëxposeerd in de centrale hal van KADE40.

Expositie
De expositie met de door de leerlingen gemaakte werken wordt op vrijdagmiddag 22 september om 13.00 uur op feestelijke wijze geopend. De makers zullen aanwezig zijn en hun werk presenteren aan de aanwezigen. Daarnaast zijn er verschillende optredens van o.a. beatboxer Tim. De opening duurt tot ong. 14.30 uur, vrij toegang.

 

Vredesweek bij KADE40

Agenda

Geen agenda-items aanwezig
Kies een cursus