Voorstelling "Harvey" Toneelvereniging Varia op diverse data!

Na het succes van ons toneelstuk 'De Flamingo' vorig jaar, komt Toneelvereniging Varia opnieuw met een klapper van een toneelstuk, 'Harvey' genaamd. 'Harvey' maakt je aan het lachen, ontroert je, zet je aan het denken, verrast je en zorgt ervoor dat je constant op het puntje van je stoel zit:

 

"Wat zou jij doen als je een wit konijn van 1 meter 86 ziet? Elwood P. Dowd blijft er in elk geval rustig onder en vindt in hem een vriend. De zus van Elwood en haar dochter zijn het echter beu en nemen maatregelen. De zus gaat naar een psychiatrische kliniek, maar dat verloopt niet zoals ze verwacht. Een beroemde psychiater en zijn leerling buigen zich over de zaak en komen tot verrassende conclusies.

Neem een kijkje in het huis van Elwood en zijn zus en smul van de intriges in de kliniek. In 'Harvey' val je van de ene verbazing in de ander, tot op het punt dat jij je ook gaat afvragen of dat witte konijn daadwerkelijk bestaat."

Regie: Mario Cramer

Spelers: Anouk van Buuren, Lars Bol, Erwin van Keulen, Jack Koster, Lijanne Edelijn, Irene Kraak, Gwensley Paula, Soraya Visser, Monica de Visser en Leslie van Toor.
Harvey van Mary Chase in de Nederlandse vertaling van Cor Hermus wordt gebracht in samenwerking met Stichting Bredero/Auteursbureau ALMO bvba

Speeldata en aanvangstijd: 

Vrijdag 5 april - 20.00 uur
Zaterdag 6 april - 20.00 uur
Vrijdag 12 april - 20.00 uur
Zaterdag 13 april - 20.00 uur

Adresgegevens:

KADE40
Westhavenkade 40
3131 AE Vlaardingen

Parkeren is vanaf 19.00 uur gratis. KADE40 is zowel aan de voor- als achterkant rolstoeltoegankelijk.


Kaarten zijn € 10,- en te koop via onze vernieuwde website https://www.toneelverenigingvaria.nl/. Ook dit jaar werken we met iDeal, dus de kaartjes dienen direct bij de reservering betaald te worden. 


Graag zien wij je op één van bovenstaande data. Wees er snel bij, want vorig jaar waren de voorstellingen binnen no time uitverkocht!

 

Voorstelling "Harvey" Toneelvereniging Varia op diverse data!

Agenda

25 jun 2019
Op dinsdag 25 juni laten Q Percussion-drumleerlingen van alle leeftijden en niveaus zien wat zij in ...
28 jun 2019 - 07 jul 2019
Vanaf 28 juni t/m 7 juli kunnen er weer mooie werken gekocht worden uit de collectie van de Kunstuit...
29 jun 2019, 11:00 - 16:00
Tijdens het Haring & Bierfeest organiseert KADE40 een leuke workshop, voor jong en oud. Maak je...
06 jul 2019
Meer info volgt.
07 jul 2019
Meer info volgt.
Kies een cursus