Steun Kroepoekfabriek en KADE40 aan Stadsgehoorzaal geslaagd

De gemeenteraad stemde gisteren met een ruimte meerderheid vóór een toekomstbestendige Stadgehoorzaal en de versteviging van de samenwerking met De Kroepoekfabriek en KADE40. Dat geeft het stadspodium, die twee jaar geleden een vernieuwde weg insloeg, de ruimte om door te bouwen aan de koers om de Stadsgehoorzaal het podium van de hele stad te laten zijn, waar naast een aantrekkelijke lijst van bekende voorstellingen ook andere initiatiefnemers, verenigingen en scholen gemakkelijk gebruik kunnen maken van het stadspodium. 

De Kroepoekfabriek nam twee jaar geleden, samen met KADE40, de opdracht van de gemeente aan om, door stevige samenwerking achter de schermen, van de Stadsgehoorzaal een breed, levendig en veelgebruikt Stadspodium te maken.

COMPLIMENT
Het vertrouwen en commitment van de gemeente is een groot compliment voor het harde werk van zowel De Kroepoekfabriek, Stadsgehoorzaal als KADE40. Het zal de motivatie van alle vrijwilligers, medewerkers en besturen enorm veel goed doen! En daardoor ook de samenwerking met de stad. De opwaartse lijn is ingezet. We gaan nu hard aan de slag om het theater, het poppodium, kunstencentrum en de samenwerking stap voor stap te bestendigen voor de toekomst. 

Agenda

22 sep 2018, 15:00 - 17:00
De White Wall staat symbool voor het water dat de steden Vlaardingen, Maassluis en Schiedam met elka...
27 sep 2018, 16:15 - 18:15
Op donderdag 27 september organiseert KADE40 weer een Onderwijs Cultuur Café. Tijdens het café laten...
07 okt 2018, 12:00 - 17:00
POLDERPARADE - Dé culturele zondagmiddag voor jong en oud. Op 7 oktober, tussen 12.00 en 17.00 uu...
Kies een cursus