See you in September

01 sep 2018, 11:00 - 16:00

Het nieuw culturele seizoen is in aantocht. Gewoontegetrouw start KADE40 haar seizoen met See you in September. Op diverse locaties in en om ons gebouw worden korte workshops en demonstraties gegeven. In de muziekstudio’s laten onze muziekdocenten graag horen wat er allemaal kan op het gebied van saxofoon, piano, gitaar, maar ook zang. Kennismaken met etsen, keramiek of edelsmeden kan in één van onze werkplaatsen. 

Podiumzaal
Hier staat een heuse Roadshow. Daarnaast kan je genieten van optredens van: KD40 funk & soul, de mannen van de gitaarschool en proefles SING & PLAY: ukulele-zangles.

Buiten
Voor ons pand, op de Westhavenkade, kan je meedoen met een workshop Tekenen & Schilderen of schijf mee met de dames van de Schrijfschool. Regiseusse Romy Rockx laat je graag zien dat theater ook prima buiten kan plaats vinden. Op onze achterplaats voert zij een gedeelte van haar eigen productie op.

Kunst voor thuis
En dat is nog niet alles: Eén van onze ruimtes is ingericht tot huiskamer. Hier kun je samen met een kunstkenner zien hoe één van de stukken uit onze kunstuitleen boven de bank zou staan. En sla zeker KADE40 De Winkel niet over. Niet alleen hebben we nieuwe aanwinsten in onze winkel, ook de winkel zelf heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Kom kijken naar de nieuwe inrichting en naar alle cadeau ideeën die de winkel biedt.

Het programma (PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See you in September

Agenda

23 jan 2019
Het Rijks Atelier VLD maakt kruisbestuivingen tussen scholen, kunstenaars en ondernemers aan de hand...
31 jan 2019
Het is weer zover! KADE40 organiseert de Gedichtenwedstrijd voor basisscholen in Vlaardingen.De weds...
16 feb 2019
Opening Expositie Voeks Zaterdag 16 februari om 14.00 uur Expositie te zien tot en met zaterdag ...
Kies een cursus