Ridder 1018 maakt plaats voor Jong Talent!

Hoogstwaarschijnlijk iedere Vlaardinger heeft de mega grote ridder van 1018 het afgelopen jaar zien hangen op de Parallelweg, in het kader van het 1000 jarig bestaan van “onze” haring stad. Een prachtig aanzicht, maar nu we alweer een tijdje op weg zijn in het jaar 2019 vonden we het bij KADE40 tijd voor iets nieuws. KADE40 zette Jong Talent in, om ervoor te zorgen dat Vlaardingen een nieuw kunstwerk rijker wordt.

Wij bij KADE40, het centrum voor kunst en cultuur in Vlaardingen zagen kansen voor onze creatieve Vlaardingers om een werk te maken op een formaat waar ieder kunstenaar van droomt. Wij ondersteunen jong talent uit Vlaardingen en omgeving in diverse projecten. Vaak staan deze talenten aan het begin van hun carrière en zijn op zoek naar een podium, netwerk of werkervaring.

Met het grote en diverse  bestand aan jonge talenten dat wij bij KADE40 hebben mogen ontmoeten zijn we aan de slag gegaan en heeft kunstenares (en tevens stagiaire )Sarah de Buck samen met Robbert Roskam een illustratie ontworpen. Met ondersteuning van Gemeente Vlaardingen is het mogelijk geworden voor deze jonge makers om het doek te laten plaatsen op de Parallelweg. 

De doekwissel zal plaatsvinden op 23 april aanstaande. Hoe het doek er precies uit komt te zien houden we nog even geheim tot de doekwissel, maar  één tipje van de sluier kunnen we je alvast geven: Vlaardingser kan bijna niet!
Het exacte tijdstip van de doekwissel is nog niet bekend, zodra dit bekend is zal dit duidelijk terug te vinden zijn op onze website/socials.

Kom je ook ff spieken?

Jong Talent is bij ons aan de Westhavenkade 40 niet leeftijdsgebonden, we willen graag dat iedereen zijn/haar Jonge Talent ontwikkelt, jong of oud, amateur of professional.

Kom jij jouw talent ontwikkelen? Start in het nieuwe seizoen met een cursus bij KADE40, op 11 mei a.s. is het Openhuis en kan je je oriënteren op het nieuwe cursusaanbod.


 

Ridder 1018 maakt plaats voor Jong Talent!

Agenda

20 jul 2019 - 01 sep 2019
I.v.m. zomervakantie is KADE40 gesloten vanaf zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september. Maandag 2 se...
21 sep 2019, 10:30 - 15:00 - Inschrijven
Zaterdag 21 september geeft Nelie Meininger een Bob Ross workshop bij KADE40. Dit keer wordt er gew...
05 okt 2019, 10:30 - 15:00 - Inschrijven
Nelie Meininger geeft korte dagworkshop in de stijl van Gery Jenkins. Er wordt gewerkt aan 'bloe...
Kies een cursus