Fotowedstrijd

KADE40 bestaat dit jaar 5 jaar. Om dit te vieren organiseren we dé fotowedstrijd van Vlaardingen en omstreken die je niet mag missen!

Wij zijn op zoek naar jouw mooiste, origineelste of leukste KADE40 – code geel - moment op foto vastgelegd. Stuur jouw inzending (max. 3 foto's per persoon) tot en met 31 augustus 2018 in en je maakt kans op de felbegeerde titel ‘KADE40 fotograaf van het jaar’. Een vakjury nomineert 10 deelnemers. Hieruit wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Naast de eerste prijs, is er ook een tweede en derde prijs. Bovendien is er een publieksprijs. Iedereen kan een stem uitbrengen op een van de tien genomineerden. Degene met de meeste likes ontvangt de publieksprijs.

Prijzen

Naast de eervolle titel ‘KADE40 fotograaf van het jaar’ maak je kans op:
1e prijs Waardebon €250,--
2e prijs Waardebon €150,--
3e prijs Waardebon € 75,--

Publieksprijs: Fotoboek

De 10 genomineerde foto’s zullen getoond worden in een expositie in KADE40 rondom de KADE40 5 jaar activiteiten.

Meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto's met het thema 'CODE GEEL – 5 jaar KADE40'.

Deelnemen kan tot en met 31 augustus 2018. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart. De redactie neemt contact met je op als je bij de genomineerden hoort.

upload je eigen foto

De inzendingen

"Our little YellowCab was here!"

30 mei 2018, © Lenie Poot-van der Meer

Omschrijving: Bij een bezoek aan New York in mei 2018 kochten we op de Brooklyn Bridge een gele speelgoed taxi. Op het staal van de brug waren namen geschreven, ik las ook "... was here!". Toen werd spontaan het idee geboren om onze "little Yellow Cab" te laten figureren op andere locaties. En zo werd een nieuw creatief project geboren. Ons gele taxietje gaat zeker weten nog veel meer avonturen beleven...!

 

« Bekijk alle inzendingen

Kies een cursus