Locatietheater: Ik geloof dat ik je dit wil vertellen

Op donderdag 5 juli, vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli neemt regisseuse Romy Rockx je graag mee langs 3 locatie in Vlaardingen om je de kracht van samen komen te ervaren.

In een kerk, moskee en in de straat waar de synagoge ooit stond worden drie verhalen verteld. Verhalen van drie jonge theatermakers die zoeken naar wat geloven voor hen betekent. Hoe is het om iedere avond te bidden? Heeft God een baard? Is God eigenlijk wel een man? Kan je een gesprek met God hebben, en hoe ziet dat er dan uit? Hoe is het om geen eigen plek te hebben, en je steeds te moeten verantwoorden waar je voor staat en waar je in gelooft?

Op elke plek stap je in hun wereld, en de wereld van één van de drie geloven. De geuren, geluiden, kleuren en de grond onder je voeten nemen je mee op reis. Een muzikale, beeldende en hoopvolle voorstelling kris kras door Vlaardingen. (En vergeet je fiets niet mee te nemen! En zorg voor bedekkende* kleding!)

5-6-7 juli 2018 / 19:00-21:00

IK GELOOF DAT IK JE DIT WIL VERTELLEN start bij KADE40 aan de Westhavenkade en wordt gespeeld door Saïd Al Abboudi, Tiffany Vicario en Dalit Hospers. Regie is van Romy Rockx, Senna Pauli zorgt voor de dramaturgie en het decor is van de  hand van Melanie van Tienen.

Deze theaterbeleving wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Vlaardingen, de 'Han Raeijmaekersen-vrijwilligers' (Pax Ambassade van Vrede Vlaardingen) en KADE40

Start: KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen

Tickets zijn € 7,50 en zijn te koop via: ticketkantoor.nl. Je kan betalen via Ideal. Tickets ontvang je via de mail en kunnen worden bewaard op je smartphone. Vanaf zaterdag 30 juni zijn de kaarten ook te koop bij KADE40.

 

*lange broek/rok, shirt met mouwen en sokken

Locatietheater: Ik geloof dat ik je dit wil vertellen

Agenda

23 jan 2019
Het Rijks Atelier VLD maakt kruisbestuivingen tussen scholen, kunstenaars en ondernemers aan de hand...
31 jan 2019
Het is weer zover! KADE40 organiseert de Gedichtenwedstrijd voor basisscholen in Vlaardingen.De weds...
16 feb 2019
Opening Expositie Voeks Zaterdag 16 februari om 14.00 uur Expositie te zien tot en met zaterdag ...
Kies een cursus