Wenda Vlieger

Wenda Vlieger speelt al harp vanaf haar 6e. Zij studeerde bij Erika Waardenburg aan het Utrechts Conservatorium, volgde o.a. orkestlessen bij Emily Boedyn en harplessen bij Maria Graf in Hamburg. Na haar afstuderen als Docerend Musicus (Utrecht, 1997) studeerde zij verder aan het Arnhems Conservatorium en studeerde in 1998 af als Uitvoerend Musicus. Wenda volgde masterclasses bij bekende harpisten als Suzanne Mildonian, Andrew Lawrence-King, Therèse Riechling en Edward Witsenburg.

Wenda Vlieger geeft al les sinds haar studietijd. Zij  is jarenlang harpdocente geweest aan verschillende muziekscholen en heeft daarmee veel ervaring opgedaan. Naast lesgeven, geeft zij met veel plezier democoncertjes op scholen voor de harp. Tegenwoordig geeft zij enthousiast harples aan verschillende Kunstencentra en tevens in haar privé-praktijk. Zij vindt het geweldig om leerlingen harp te leren spelen.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
11-9-2019
Harp: individueel, duo, trio of met ouder
Wenda Vlieger
woensdag
vanaf € 13,01 (>21)
vanaf € 10,75 (<21)
Het is mogelijk individueel of duo les te krijgen en voor jongen kinderen zelfs in een trio op de troubadourharp. Het is ook mogelijk om samen met één van je ouders duo les te nemen. De ouder kan dan thuis het harpspelen en oefenen extra ondersteunen en het is zeer motiverend om het samen te doen. Bij de individuele lessen krijg je persoonlijke begeleiding en leer je optimaal in je eigen tempo ... » meer
Kies een cursus