Toneelvereniging Varia

Toneelvereniging Varia bestaat al sinds 1873 en is daarmee de oudste toneelvereniging van Vlaardingen. Oud,  maar tegelijkertijd behoorlijk jong. Het gezelschap bestaat doorgaans uit 10 tot 15 leden tussen de 25 en 55 jaar en is altijd op zoek naar nieuwe leden.

Er wordt 1x per jaar een toneelstuk gespeeld, waaraan het hele seizoen met plezier gewerkt wordt. Door eens in de zoveel jaar van regisseur te wisselen blijft het spelen uitdagend en worden er steeds nieuwe dingen geleerd.
Toneelvereniging Varia speelt een wisselend repertoire, van drama’s, kluchten en komedies tot op musicals/films gebaseerde stukken. Op deze wijze worden de talenten van de leden optimaal benut. Muziek bij de stukken wordt door de leden zelf verzorgd, evenals het bouwen van de decors en het maken van de kleding. 

 

 

De repetities vinden plaats op maandagavond in de podiumzaal van KADE40.
Mocht je interesse hebben om mee te doen en/of lid te worden, stuur dan een e-mail.

 

 

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
2-9-2019
Toneelvereniging Varia
Toneelvereniging Varia
20:00 - 22:30
vanaf € 75,-
Toneelvereniging Varia bestaat al sinds 1873 en is daarmee de oudste toneelvereniging van Vlaardingen. Oud,  maar tegelijkertijd behoorlijk jong. Het gezelschap bestaat doorgaans uit 10 tot 15 leden tussen de 25 en 55 jaar en is altijd op zoek naar nieuwe leden. Er wordt 1x per jaar een toneelstuk gespeeld, waaraan het hele seizoen met plezier gewerkt wordt. Door eens in de zoveel jaar van... » meer
Kies een cursus