Saskia van Herwijnen

Saskia van Herwijnen studeerde in 1991 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten (Willem de Kooning Academie) in Rotterdam. Als beeldend kunstenaar werkt zij samen met Gerrit van Schuppen onder de naam SAGE. Het werk van SAGE is te zien op haar website.

Sinds 2000 is Saskia tevens werkzaam als kunstdocent/docent beeldende vorming. Saskia gaf workshops aan volwassen en jongeren, maar de meeste ervaring heeft zij met de doelgroep waar zij het liefst mee werkt: kinderen in de basisschoolleeftijd. Zij heeft voor verschillende organisaties in de regio gewerkt, o.a. voor Stichting NAR, tante Yo (tegenwoordig de Kleine Ambassade), het Stedelijk Museum Schiedam en De Vrije Academie Vlaardingen. Voor deze organisaties ontwikkelde en begeleide zij zowel onderschoolse als naschoolse projecten.

 

Tegenwoordig werkt Saskia voornamelijk bij KADE40. Hier begeleidt zij op woensdagmiddag het Kinderatelier en geeft zij beeldende lessen op verschillende basisscholen voor de Vlaardingse KunstSchatten.

 

Meer over het Kinderatelier vindt u op www.kinderatelierweb.wordpress.com

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
25-9-2019
Kinderatelier 10x
Saskia van Herwijnen
14:30 - 16:00
vanaf € 97,50
In deze cursus maak je als een echte kunstenaar werkstukken in 2D en 3D. Je werkt met verschillende materialen en technieken uit de Beeldende Kunst. Deze cursus is zowel voor nieuwe deelnemers als voor kinderen die al eerder aan het Kinderatelier hebben meegedaan. Vind je tekenen, schilderen en knutselen leuk en zou je er wel iets meer over willen leren? Ga dan aan de slag in het kinderat... » meer
Kies een cursus