Manou van de Zande

Manou is schrijver, blogger en vooral schrijfjuf. Vanuit Rotterdam runt ze samen met haar vennoot De Schrijfschool. Haar kwam ze tegen op de Academie voor de Journalistiek, waar zij oerdegelijk stukken leerden schrijven: Wat, Wanneer, Waarom, Hoe? En zonder onnodige franje graag!
Maar juist de fantasievolle franjes en randjes vond Manou minstens zo leuk als de blote feiten, en op de UvA, bij Engelse Letterkunde & Literatuur, ging ze loos. Nog weer later kreeg ze last van zendingsdrang en werd schrijfjuf. Ook daarin liet ze zich degelijk scholen: bij Dactylus, academie voor schrijfdocenten. En nu staat ze te popelen om haar kennis en schrijflust met jou te delen: mag zij van jou een nóg betere/blijere/ijverigere schrijver maken?

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
8-3-2019
Schrijven voor Nieuwsgierigen | creatief schrijven (maart)
Manou van de Zande
10:30 - 12:30
vanaf € 199,-
Hou je van schrijven? Wil je graag je vondsten op papier zien? En heb je daar nou nóóit eens tijd voor? Maak die dan! De cursus ‘Schrijven voor Nieuwsgierigen’ is bedoeld voor álle schrijvers, ook voor de beginnende, de aarzelende en de zoekende. Laat je schrijfhanden flink wapperen, verras en verrijk jezelf met zes weken lang elke les een nieuw stuk(je) of gedicht. Een schrijfidee ... » meer
Kies een cursus