Luuk Kranenburg

Luuk Kranenburg  is afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Hier heeft hij zijn Bachelor en Master behaald in de hoofdvakken Drums en Latijns Amerikaanse Percussie.

Luuk heeft zo’n 30 jaar les en speelervaring. Hij heeft les gegeven in o.a. Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer en heeft met te veel bandjes en muzikanten gespeeld om op te noemen.

Sinds 3 jaar is Luuk de QPercussion Drum Academy begonnen waar hij les geeft in Drums en Percussie in alle stijlen en voor alle niveaus en leeftijden. Daar vinden ook de lessen voor Kade 40 plaats.

De QPercussion Drum Academy ligt recht achter Kade 40. Voor vragen en meer informatie neem je contact op met Luuk Kranenburg, Q-Percussion, 06- 23545909 of info@qpercussion.com

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
2-9-2019
Drums & Percussie: individueel of duoles
Luuk Kranenburg
in overleg
vanaf € 44,- (>21)
vanaf € 36,- (<21)
Cursus: individueel of duo Bij de individuele lessen krijg je persoonlijke begeleiding en leer je optimaal in je eigen tempo. Het rendement is hoog. Plaatsing is snel, omdat de les alleen op jou is toegesneden.  Tijdens een duoles krijg je les samen met medeleerlingen op een tijdstip dat jullie kunnen. De docent zorgt ervoor dat jullie zoveel mogelijk van gelijk niveau zijn. Zo leer ... » meer
Kies een cursus