Jeugdmusicalkoor Applaus

Jeugdmusicalkoor Applaus is opgericht in maart 1992 en staat sinds het begin onder de professionele, bezielende leiding van Anja Brands. Het koor bestaat uit ca. 50 meisjes en jongens in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Wat ooit begon als projectkoor is uitgegroeid tot een volwaardig jeugdmusicalkoor dat elke twee jaar een grote productie heeft (o.a. Annie, The Ragged Child en the Spirit of Musicals). Sinds een aantal jaren schrijven en componeren Anja Brands, Kees de Dreu en Auke Pol ook eigen musicals (Grimmsalabim, Narnia het betoverde land achter de kleerkast, de Kleine Prinses, de Notenkraker en Peter Pan).

Een paar keer per jaar worden audities voor nieuwe leden gehouden. Gelet wordt op het goed kunnen toon houden, uitstraling, spel- en danskwaliteiten. De kinderen hebben een grote belangstelling voor het musicalgebeuren en zetten zich voor 100% in om een productie tot een groot succes te maken. Zij helpen elkaar bij het instuderen en repeteren van teksten, liedjes en danspasjes.


Jeugdmusicalkoor Applaus repeteert op maandagavond in de kleine zaal (de Harmonie) van de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen. Meer informatie is te vinden op de site.
Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
8-1-2018
Jeugdmusicalkoor Applaus
Jeugdmusicalkoor Applaus
18:00 - 19:45
Jeugdmusicalkoor Applaus is opgericht in maart 1992 en staat sinds het begin onder de professionele, bezielende leiding van Anja Brands. Het koor bestaat uit ca. 50 meisjes en jongens in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Wat ooit begon als projectkoor is uitgegroeid tot een volwaardig jeugdmusicalkoor dat elke twee jaar een grote productie heeft (o.a. Annie, The Ragged Child en the Spirit of Musicals... » meer
Kies een cursus