Heleen Schoone

Journalist, interviewer en boekjesschrijver: Heleen is het allemaal tegelijk. Sinds 2016 is ze ook schrijfdocent. Naast haar schrijfwerk voor Schoone Woorden, Heleens eigen schrijf- en lesbedrijf, geeft ze les bij De Schrijfschool, ook in KADE40. Heleen deed de School voor Journalistiek, schrijft boeken voor een educatieve uitgeverij en leerde lesgeven bij Dactylus, academie voor schrijfdocenten.

Wat is dat leuk! Elke keer ziet Heleen haar cursisten schuchter binnenkomen en binnen de kortste keren tot bloei komen in mooie verhalen. Ze dacht altijd al dat iedereen kan leren schrijven, en nu weet ze het zeker. Het enige wat je nodig hebt is een pen, papier, en heel veel zin om aan de slag te gaan.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
25-3-2019
Schrijven over je Eigen | autobiografisch schrijven
Heleen Schoone
19:30 - 21:30
vanaf € 199,-
Schrijven over jezelf, of over je opa, of over die geheimzinnige verre oudtante van wie je een kist brieven hebt geërfd. Je familie en jij zijn een onuitputtelijke bron van verhalen. Wil je die op papier zetten? Goed idee! Maar wáár in de zee van mijlpalen en anekdotes begin je? En hoe maak je er een goed verhaal van? Ontdek het in de cursus Schrijven over je eigen. Met inspirerende schrijfoefenin... » meer
Kies een cursus