Femke Majoor

Femke Majoor is in 2000 begonnen met een cursus goudsmeden en heeft zo kennisgemaakt met dit prachtige vak. In 2002 besloot zij om haar baan op te zeggen en de fulltime opleiding in Schoonhoven te gaan volgen. Daar is zij in 2007 afgestudeerd als Goudsmid Ondernemer, Zilversmid Ondernemer en Europees Edelsteenkundige. Op 1 juli 2007 is haar bedrijf Atelier Femm geboren, dat sinds februari 2018 gevestigd is aan de Hoogstraat in Schiedam.

Femke's werk kenmerkt zich door rustige, vaak organische vormen in zilver en/of goud, en het gebruik van zowel ruwe als geslepen edelstenen. Naast haar eigen collectie, werkt zij veel in opdracht, bijvoorbeeld als klanten oude sieraden willen hergebruiken.

Voor vragen en meer informatie neem je contact met Femke op of kijk je op www.atelierfemm.nl
 

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
9-9-2019
Edelsmeden, maandagavond (26x)
Femke Majoor
19:30 - 22:00
vanaf € 350,-
Deze cursus edelsmeden is voor zowel de beginnende als de gevorderde cursist. Tijdens de cursus leer je van Femke verschillende technieken van dit prachtige vak. Er is veel ruimte voor het ontwerpen en vervaardigen vanuit eigen idee, waarbij je begeleid wordt, zodat de techniek en ideeontwikkeling verdiept worden. Voor de beginnende cursist zijn er twee startopdrachten: het maken van ... » meer
Kies een cursus