Animato

Kamerkoor Animato is opgericht in 1981. Het koor bestaat op dit moment uit 23 enthousiaste leden die de klassieke muziek een warm hart toedragen. Kamerkoor Animato wil graag op een zo hoog mogelijk niveau musiceren en beschikt over een breed repertoire, dat gaat van geestelijke en wereldlijke koormuziek tot muziek uit de renaissance, romantiek en ook een oratorium gaat zij niet uit de weg.

Het koor repeteert elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur bij KADE40. Er is plaats voor nieuwe leden (tenoren en bassen). Heb je interesse om lid te worden, dan ben je van harte welkom om eens een repetitieavond bij te wonen. Ook jongeren met interesse voor ons repertoire zijn welkom.

Neem gerust contact op met:
Mevrouw Suze Schriel, 010-4345845, kamerkooranimato@gmail.com

Meer informatie vind je op onze website: www.kamerkooranimato.nl

 

 

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
9-1-2019
Kamerkoor Animato
Animato
20:00 - 22:15
vanaf € 22,50
Kamerkoor Animato is opgericht in 1981. Het koor bestaat op dit moment uit 23 enthousiaste leden die de klassieke muziek een warm hart toedragen. Kamerkoor Animato wil graag  op een zo hoog mogelijk niveau musiceren en beschikt over een breed repertoire, dat gaat van geestelijke en wereldlijke koormuziek tot muziek uit de renaissance, romantiek en ook een oratorium gaat zij niet uit... » meer
Kies een cursus