Zang

Je kunt kiezen uit individuele, duo- of groepslessen. Bij de individuele les is de les helemaal op jou afgestemd, alsook de keuze van de liedjes. Bij de duo- en groepslessen kan je weer meer werken aan samenzang en meerstemmigheid.
Gemeenschappelijke aandachtspunten bij de verschillende lesvormen zijn houding, ademhaling, toonvorming, interpretatie enz.

Of je nu voor de ene of andere lesvorm kiest, zangles blijft een avontuur waarbij het doel is om steeds meer vrijheid en plezier te ervaren in het zingen. Als afsluiting kun je als je wilt meedoen aan een uitvoering voor publiek.
Doelgroep: kinderen, jongeren, volwassenen.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
8-1-2019
Zang, individueel
Villa Voice
in overleg
vanaf € 27,50 (>21)
vanaf € 25,- (<21)
Van zingen word je blij! Onder de douche, op de fiets en lekker hard met de radio als je in je auto zit. Maar misschien wil je er wel meer uithalen en eens met een bandje gaan zingen, in een koor of misschien vind je het gewoon fijn je stem verder te ontdekken en ontwikkelen. Dat kan! Samen met een professionele zangcoach werk je aan jouw persoonlijke leerdoelen en met de muziek die jou aanspreek... » meer
9-1-2019
Kamerkoor Animato
Animato
20:00 - 22:15
vanaf € 22,50
Kamerkoor Animato is opgericht in 1981. Het koor bestaat op dit moment uit 23 enthousiaste leden die de klassieke muziek een warm hart toedragen. Kamerkoor Animato wil graag  op een zo hoog mogelijk niveau musiceren en beschikt over een breed repertoire, dat gaat van geestelijke en wereldlijke koormuziek tot muziek uit de renaissance, romantiek en ook een oratorium gaat zij niet uit... » meer
Kies een cursus