Slagwerk

Bij KADE 40 worden zowel drum- als percussielessen gegeven. Alle lessen vinden plaats bij QPercussion, Fuikstraat 2, Vlaardingen (achterzijde KADE40).

Als drummer ben je ritmisch de baas in een band. Een band kan niet zonder drummer. Je kunt les krijgen in alle stijlen en voor alle leeftijden. Of je nu beginner of gevorderd bent.

Percussie is een verzamelnaam voor een aantal Latijns Amerikaanse slagwerkinstrumenten zoals conga’s, bongo’s, timbales, clave, quiro en handbel. Er wordt lesgegeven vanuit de Afro-Cubaanse traditie. Dit is het meest geschikt voor spelen van percussie in meerdere stijlen zoals, salsa, pop, funk, soul, fusion en jazz.

In overleg met de docent bepaal je wat jij wilt en op welk tijdstip je les krijgt.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
7-1-2019
Drums & Percussie: individueel of duoles
Luuk Kranenburg
in overleg
vanaf € 44,- (>21)
vanaf € 36,- (<21)
Cursus: individueel of duo Bij de individuele lessen krijg je persoonlijke begeleiding en leer je optimaal in je eigen tempo. Het rendement is hoog. Plaatsing is snel, omdat de les alleen op jou is toegesneden.  Tijdens een duoles krijg je les samen met medeleerlingen op een tijdstip dat jullie kunnen. De docent zorgt ervoor dat jullie zoveel mogelijk van gelijk niveau zijn. Zo leer ... » meer
Kies een cursus