Workshop Tekenen tussen de koeien

Direct inschrijven

Op een unieke locatie in het landschap van Midden-Delfland geven ervaren docent Liesbeth de Kruijf en gediplomeerd illustrator (en boerendochter) Annemieke Rodenburg een workshop koeien tekenen naar de waarneming.

Je krijgt de leuke mogelijkheid om in het weiland van een boer de koeien te tekenen. Enkele koeien zullen nieuwsgierig op je af stappen, anderen zullen loom hun herkauwwerkzaamheden hervatten. Al schetsend in de buitenlucht vergroot je je tekenvaardigheid, waarbij de docenten je zullen begeleiden. Aan het eind van de workshop kun je unieke tekeningen toevoegen aan je portfolio met een levendigheid die alleen schetsen kunnen bezitten.

Ter informatie:
- Enige tekenvaardigheid is gewenst, maar heb je genoeg lef om het te proberen, schrijf je dan vooral ook in.
- Het weiland is helaas slecht toegankelijk voor minder validen.
- Neem simpel schetsmateriaal mee. Tip: richt je op één soort materiaal; een schetsboek of papier op een plank met een klem en een fijn potlood of stuk krijt zijn voldoende.
- Na een korte instructie vindt het tekenen zelf plaats in het weiland. Trek dus kleren aan die vies mogen worden en gepast schoeisel, bij voorkeur laarzen. Er zijn enkele overalls aanwezig.
- Campingkrukjes of -stoeltjes mogen meegenomen worden.
- Deze workshop gaat helaas niet door bij te weinig deelnemers of slecht weer. Je zult hiervan op de hoogte worden gebracht via e-mail. In overleg wordt dan een andere datum vastgesteld, of worden de kosten dan  gerestitueerd. 

Neem contact op met de docent voor meer informatie.

Datum: zondag 27 mei 2018 (uitwijkdatum 3 juni 2018)
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 25,00 (incl. koffie en thee)
Locatie: Woudweg 24, 3123 KB te Schiedam.
Komend vanuit Vlaardingen is dat de eerste boerderij links na de A4-overgang. Auto’s kunnen op het erf geparkeerd worden, maar met de fiets komend geniet je misschien meer van de omgeving.

Praktisch
Cursusnummer: 847
Docent(en): Liesbeth de Kruijf
Kosten: vanaf € 25,-
Aantal lessen: 1
Aanvang: 27-5-2018 , zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur

Direct inschrijven

Workshop Tekenen tussen de koeien
Kies een cursus