Kinderpodium 'Op (het) podium' (18x)

Direct inschrijven

Zingen, dansen, toneelspelen en muziek maken: het komt allemaal voorbij in de Kinderpodiumlessen. Op een speelse manier maken kinderen kennis met theater, muziek en dans, afgewisseld met teken- en knutselopdrachten. Hoe vindt een piraat een schat, en kun je een schatkaart ook zelf maken? Kun je dansen als de wind en trommelen als de regen? 

De lessen zijn opgezet rondom thema’s die spelen in de leefomgeving van de kinderen. Ook wordt er gewerkt rondom muziekstukken, boeken en andere kunstwerken. Kinderen leren niet alleen spelen met elkaar, maar ook kijken en luisteren naar anderen. 

Twee keer per jaar presenteren alle kinderen hun werk middels hun eigen expositie en een optreden op een echt podium. Natuurlijk zijn hierbij alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en vriendjes van harte welkom! 

De Podium-lessen bieden kinderen een mogelijkheid om te ontdekken wat ze ècht leuk vinden en over welke discipline (of instrument) ze misschien wel meer zouden willen leren. Binnen KADE40 zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen na groep 4. Tijdens de Podium-cursus zullen de leerlingen al een aantal van de betreffende docenten en kunstenaars tegenkomen als gast in hun lessen. Zo worden er verbindingen gelegd tussen het educatieve proces en de professionele kunst- en theaterwereld.

De cursus KinderPodium is geschikt voor alle kinderen van groep 3 en 4 van de basisschool.
Voor kinderen uit groep 1 en 2 is er de cursus Kleuterpodium.
 

Voor meer informatie neem je contact op met Rosanne Wiertz per mail of 06-49373942.

Praktisch
Cursusnummer: 833
Docent(en): Rosanne Wiertz
Kosten: vanaf € 140,-
Aantal lessen: 18
Aanvang: 1-2-2018 , donderdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur
Leeftijd: 6 t/m 8

Direct inschrijven

Kies een cursus