Suzanne Stevense

Suzanne is een creatieve duizendpoot die je vaak op kinderfeestjes, bruiloften en partijen kan tegen komen. Aan haar gezellige bonte knutseltafel neemt ze de kleinste gasten onder haar hoede. Nu komt Suzanne met haar leukste knutselideeën naar KADE40. Dit doet ze onder de naam Werkwinkeltje. Werkwinkeltje is er voor iedereen, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Zo kunnen de kinderen leren hoe je leuke vilten diertjes met hand kunt naaien, zelf lipgloss maakt, en volwassenen leren hoe lelijke beeldjes ineens een eyecatcher worden in huis!

 

Daarnaast is Suzanne ook de drijvende kracht achter mini BiePje. Dit is een kleurrijk mini bibliotheekje met weggeefboeken. Onderweg naar een volgende bestemming kunnen mensen die langs het mini BiePje lopen een boek meenemen. Dit boek kunnen ze weer ergens anders achterlaten. Je kan natuurlijk ook je eigen weggeefboek schenken aan het mini BiePje. De mini BiePjes duiken overal op in Vlaardingen en zijn op dit moment te vinden bij een aantal (basis)scholen in Vlaardingen.

 

Wil je meer weten over Werkwinkeltje en de BiePjes?

facebook.com/werkwinkeltjeworkshopsvlaardingen

facebook.com/minibiepjevld

Kies een cursus