Robbert Roskam

Robbert Roskam (1996) studeert aan de Willem de Koning Academie en is bezig met zijn derde jaar. In het kader van zijn studie loopt hij op dit moment (cursusjaar 2016/2017) stage bij KADE40 en is hem gevraagd de cursus Jongeren Atelier op te starten. In de opleiding 'Docent Beeldende Kunst en Vormgeving' richt hij zich zowel op zijn praktijk als beeldend kunstenaar als op het docentschap in beeldende kunst.

Robbert werkt als kunstenaar met hedendaagse persbeelden zoals deze te zien zijn in kranten en op websites en social media. Hij is actief met thema's als mediawijsheid, social media, framing en dataverkeer. Ook als docent werkt hij met deze thema's om zo omgevingsgericht om te gaan met het docentschap. Schilderen, tekenen en gemengde techniek zijn het werkveld van Robbert.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
2-2-2018
Jongerenatelier
Robbert Roskam
15:30 - 17:30
vanaf € 50,-
In het Jongerenatelier (14 t/m 18 jaar) wordt gewerkt aan teken- en schildertechnieken. In 10 lessen van elk 2 uur zal gewerkt worden aan een schilderij of tekening met onderwerp naar keuze. Zo wordt er, onder begeleiding van de docent, op dynamische wijze gewerkt aan het verbeteren van eigen techniek. Tussendoor zorgen klassikale opdrachten en oefeningen ervoor dat iedereen een goede basis kri... » meer
Kies een cursus