Davinia Rijsdijk

Davinia Rijsdijk volgde haar opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag ,de Hogeschool voor Muziek en Dans en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Tijdens haar studie en daarna heeft ze gedanst in choreografieën van o.a. Jiri Kylian, Conny Jansen, Angelin Preljocai, Rinus Sprong/Thom Stuart e.a. Daarnaast danste zij in verschillende opera’s, musicals, t.v. producties en festivals in binnen- en buitenland.

Vanaf 2000 is zij werkzaam als dansdocent en choreograaf binnen theater en onderwijs en sinds 2004 bij het Kunst en Cultuurplan. Ook ontwikkelt en verzorgt zij diverse cursussen en workshops op het gebied van kunst en cultuur.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
10-1-2018
Piano: beginners
Davinia Rijsdijk
ma t/m do
vanaf € 18,-
Cursus: individueel (beginners) Bij de individuele lessen krijg je persoonlijke begeleiding en leer je optimaal in je eigen tempo. Het rendement is hoog. Plaatsing is snel, omdat de les alleen op jou is toegesneden.   Cursusdagen Docent Davinia Rijsdijk kan pianolessen geven van maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur en op woensdag tussen 13:00 en 18:00 uur. Op dit m... » meer
Kies een cursus