Zang

Je kunt kiezen uit individuele, duo- of groepslessen. Bij de individuele les is de les helemaal op jou afgestemd, alsook de keuze van de liedjes. Bij de duo- en groepslessen kan je weer meer werken aan samenzang en meerstemmigheid.
Gemeenschappelijke aandachtspunten bij de verschillende lesvormen zijn houding, ademhaling, toonvorming, interpretatie enz.

Of je nu voor de ene of andere lesvorm kiest, zangles blijft een avontuur waarbij het doel is om steeds meer vrijheid en plezier te ervaren in het zingen. Als afsluiting kun je als je wilt meedoen aan een uitvoering voor publiek.
Doelgroep: kinderen, jongeren, volwassenen.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
10-1-2018
Kamerkoor Animato
Animato
20:00 - 22:15
vanaf € 22,50
Kamerkoor Animato is opgericht in 1981. Het koor bestaat op dit moment uit 23 enthousiaste leden die de klassieke muziek een warm hart toedragen. Kamerkoor Animato wil graag  op een zo hoog mogelijk niveau musiceren en beschikt over een breed repertoire, dat gaat van geestelijke en wereldlijke koormuziek tot muziek uit de renaissance, romantiek en ook een oratorium gaat zij niet uit... » meer
1-2-2018
Zang, individueel
Roosje Slooter
in overleg
vanaf € 25,-
In de individuele les (voor kinderen en volwassenen) gaan we samen kijken naar jouw eigen leerdoelen op het gebied van zang. Die gaan we aanpakken met de (pop) songs die je het allerliefst zingt. Omdat groei buiten je comfortzone ligt, zorgen we samen dat je genoeg wordt uitgedaagd! We gaan vooral werken aan ademhaling, ademsteun, zanghouding, tekstbeleving en het gebruiken van verschillende stemf... » meer
Kies een cursus