(Bas)Gitaar

De gitaar is een zeer laagdrempelig instrument. Iedereen kan gitaar leren spelen en op alle leeftijden. Tijdens de gitaarlessen beginnen we met de basis; akkoorden, tokkelen en soleren in diverse stijlen. Binnen een paar lessen speel jij mee met je favoriete songs!
 

KADE40 biedt gitaarlessen aan in verschillende stijlen (pop, rock, jazz, klassiek). Ook zijn er mogelijkheden voor akoestische, elektrische en basgitaar.  Voor beginners en gevorderden.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Handig is als je gelijk een aanvullende mail stuurt naar administratie@kade40.nl waarin je gelijk je voorkeur voor dag(deel) en duo- of individuele les aangeeft.
Na ontvangst van je inschrijving neemt de docent contact met je op om je verder te informeren over de mogelijkheden.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
8-1-2018
Gitaarles: individueel, duo of trio
Docenten Gitaarschool Vlaardingen
ma, wo en vr
vanaf € 14,25
Gitaarschool Vlaardingen is sinds 1996 een begrip in Vlaardingen en omstreken. Het is een van de grootste privé-scholen van Zuid-Holland (280 leerlingen) die volledig gespecialiseerd is in bas- en gitaarlessen. Het  team bestaat uit 11 professionele, gemotiveerde docenten met ieder hun eigen specialisatie. Van klassieke muziek tot metal, alles is mogelijk! Naast de vestigingen in Vlaarding... » meer
Kies een cursus