Kinderatelier 9x

Direct inschrijven

Een cursus van 9 lessen waarin je als een echte kunstenaar werkstukken in 2D en 3D maakt. Deze cursus is zowel voor nieuwe deelnemers als voor kinderen die al eerder aan het Kinderatelier hebben meegedaan.

Vind je tekenen, schilderen en knutselen leuk en zou je er wel iets meer over willen leren? Ga dan aan de slag in het Kinderatelier van KADE40! Je gaat, samen met een kunstenaar, met verschillende materialen en technieken (zoals tekenen, schilderen, kleien, afdrukken maken, enz.) werken in 2D en 3D. De uiteindelijke inhoud van de cursus is afhankelijk van de samenstelling en ideeën / wensen van de groep.

Moet je goed kunnen tekenen of knutselen?
Nee, het is niet belangrijk of je (denkt dat je) goed bent in tekenen en knutselen of dat je het nog niet zo vaak gedaan hebt. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en maakt zijn eigen werkstukken. En als het nodig is helpen we elkaar. Het is vooral belangrijk dat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn. 

De cursus is inclusief materiaal.
De cursus start als er minimaal 8 aanmeldingen zijn.

Iedere korte Kinderatelier-cursus is anders. Geef je je op voor meerdere korte cursussen dan maak je dus steeds iets anders.


Voor meer informatie kan je kijken op de website van de docent: https://kinderatelierweb.wordpress.com of stuur de docente een mail.

Praktisch
Cursusnummer: 908
Docent(en): Saskia van Herwijnen
Kosten: vanaf € 90,-
Aantal lessen: 9
Aanvang: 30-1-2019 , woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar

Direct inschrijven

Kies een cursus