Kinderen en jongeren Beeldend

Houd je van tekenen en schilderen? Of vind je het fijn om met klei te werken? Maak je liever je eigen sieraden of wil je 'gewoon' je eigen film maken? Ga dan lekker aan de slag in een van de cursussen voor kinderen en jongeren bij KADE40.

Je kunt kort proeven of voor een langere tijd op les komen. Er zijn workshops die 1 of meerdere uren zijn. Maar je kan ook een korte of langere cursus kunstmaken kiezen. Dan kom je op een vaste dag, enkele weken na elkaar. Onder leiding van echte beeldend kunstenaars maak je de mooiste kunstwerken om mee naar huis te nemen. Je zit altijd met leeftijdsgenoten in een groep.

Aanvang
Cursus
Docent
Tijd
Kosten
25-9-2019
Kinderatelier 10x
Saskia van Herwijnen
14:30 - 16:00
vanaf € 97,50
In deze cursus maak je als een echte kunstenaar werkstukken in 2D en 3D. Je werkt met verschillende materialen en technieken uit de Beeldende Kunst. Deze cursus is zowel voor nieuwe deelnemers als voor kinderen die al eerder aan het Kinderatelier hebben meegedaan. Vind je tekenen, schilderen en knutselen leuk en zou je er wel iets meer over willen leren? Ga dan aan de slag in het kinderat... » meer
Kies een cursus